Nocco flak – mer av det goda

Kosttillskott i form av Nocco flak är bra när man tränar. En läskande god dryck vill man också ha. Nocco BCAA från No Carbs Company är en kombination av detta och finns i 33 cl burkar. De många olika smakerna är fräscha och fruktiga. Vill du ha mer av det goda, kan du också köpa Nocco i flak. Du får i dig massor av aminosyror, som förbättrar din muskelreparation och återhämtning. Dessutom ingår prestationshöjande L-karnitin och en mängd viktiga vitaminer. Koffeinet piggar upp ordentligt. Ett flak med denna dryck bidrar till en sund, aktiv livsstil, och innehåller också extrakt av grönt te, som boostar din fettförbränning. Bara positivt alltså, eftersom drycken är både sockerfri och kalorifri och gör att du får en bättre effekt av din träning.

Ha ett Nocco flak till hands

Du riskerar inte att vara utan en burk om du köper hem ett flak Nocco, utan kan ta en läskande dryck när som helst. Det finns 24 burkar Nocco på varje flak, så det räcker i ett par veckor, eftersom det rekommenderas max 2 burkar per dag. Gravida, ammande eller barn avråds från drycken på grund av den höga koffeinhalten. Drycken gör bäst nytta i samband med träning, men den fräscha smaken och uppiggande effekten kan man njuta av när som helst. Köper du drycken i flak, är priset per burk ofta lite lägre. Du kan få samma smak på alla, men det finns också flak med mixade smaker på drycken, och det kan ju vara trevligt med omväxling.

Drycken för en aktiv livsstil

Har du en aktiv livsstil och vill leva sunt, är ett flak Nocco perfekt som kosttillskott, eftersom det är en fräsch läskedryck också. Du släcker törsten på gymmet, och vet att drycken är hälsokost på samma gång. Inga kalorier, inget socker. Om du av någon anledning också vill undvika koffein, väljer du ett flak med Nocco BCAA+, som är koffeinfri och finns i tre fräscha smaker. Det är Citron/Fläder, Äpple och Citron/Hallon. Istället för koffein innehåller Nocco BCAA+ ännu mer av aminosyror och vitaminer. Med ett Nocco flak tillhands har du alltid en uppiggande dryck i närheten.