Ekonomisk förvaltning viktigt för bostadsrättsförening

Publicerad denLämna en kommentar

I en bostadsrättsförening är det mer viktigt än de flesta tror att sköta sin ekonomi med ekonomisk förvaltning. Det är A och O att sköta ekonomin för bostadsrättsföreningar, vare sig det gäller hyresavin eller kö till parkering eller andra avgifter som bastu. Det finns flertalet tillägg som man kan lägga till i ekonomisk förvaltning för bostadsrättsförening vilket är väldigt positivt. Då slipper boenden känna sig bedragna av dolda kostnader. Kunderna bör veta exakt vad de betalar för så att de kan gå nöjda från bordet. Detta företag arbetar efter den modellen och har därför lyckats få ner könen och lyckats göra varje kund så nöjd att de alla kommit tillbaka.

Pris för ekonomisk förvaltning bostadsrättsförening

Om du vill investera i ekonomisk förvaltning till din bostadsrättsförening så är priset högst individuellt. Det är främst beroende på storleken på din bostadsrättsförening samt vilka tilläggstjänster som ni är intresserade av i ekonomisk förvaltning. När det kommer till storlekarna på brf:er så tar denna firma sig an bostadsrättsföreningar mellan 50 boenden och 300 boenden. De har ingen vinning på att ta de mindre föreningarna över huvud taget, och det finns näst intill ingen större. När det kommer till de större föreningarna så åker företaget mer än gärna till andra städer och räknar på offerter.

Rätt utbildning bakom firman

Revisionsfirman har en lång erfarenhet av ekonomisk förvaltning mot bostadsrättsförening och företag. De arbetar i Stockholm med omnejd men kan kika på projekt i närliggande städer om projekten känns rätt. Företaget har rätt utbildning bakom sig och har sedan många år tillbaka hjälpt företag och bostadsrättsföreningar. Deras namn är starkt förknippat med kvalité och kunskap vilket är gott rykte i en bransch som denna. Deras kunder har alla lämnar goda omdömen genom åren vilket har lett till att de har växt nästintill explosionsartat.

För revisionsarbeten och förvaltningsarbeten av den ekonomiska karaktären rekommenderas du att kontakta företaget direkt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *